Trends

A crossed Diamond earcuff.png

De ideale oplossing voor als je piercings wil dragen, maar geen extra gaatjes wilt laten piercen. Een ear cuff is een ringetje met een opening dat je om je oorrand heen schuift. Je kan hem gemakkelijk meer aanspannen rond je oor. Beide uiteindes van de ear cuff zorgen ervoor dat hij niet van je oor valt. 

D diamond hoop vs J braided cross hoop v

Huggies zijn oorringen die heel mooi rond je oorlel passen. Je kan ze met een heel handige klik dicht maken. Ook zijn ze gemakkelijk te dragen als helix. Het zijn heel smalle ringetjes en passen daarom perfect rond je oorlel. De leukste huggies moet je gewoon combineren met earstuds, earcuffs of gewone mooie oorbellen met hangers.  

U diamond star piercing.png

Studs zijn  kleine oorbellen. Ze hebben een staaf als uiteinde en passen op die manier gemakkelijk in je oor. Ze passen bij iedere stijl omdat er zoveel verschillende soorten van bestaan. Sommige wat meer opvallend dan andere. Je kan ze gemakkelijk combineren met andere oorbellen. Ideaal voor wanneer je meerdere gaatjes hebt. Ze passen in elk gaatje van je oor. 

G clover hoop.png

Helixpiercings zijn sieraden die je in de bovenrrand van je oor steekt. Je kunt het met helixpiercings zo stijlvol maken als je zelf wil: een subtiel bolletje of ringetje of juist een heel opvallende ring met hanger.