top of page
Verzending & Retouren

Verzending

Alle bestellingen in België boven de €45 worden gratis verzonden per post.

Voor de bestellingen onder €45 rekenen wij een kost aan van €3.

We doen heel hard ons best om deze zo snel mogelijk te verzenden, vaak gebeurt dit de dag zelf nog. 

Wij werken niet met Track & Trace gezien bestellingen worden verzonden met brievenbuspost.

Daarom hoef je ook niet thuis te blijven. 

De verwachte levertijd bedraagt 3-5 werkdagen. 

Momenteel kan het zijn dat er wat vertraging is door de vele zendingen via Bpost.

Indien je vragen hebt over je bestelling kan je altijd mailen naar jewelry@scorpios.be.

Dan helpen wij je graag verder.

Wij shippen ook naar Nederland en Frankrijk. 

Retourneren

Wij aanvaarden enkel een omruiling van de juwelen indien er iets verkeerd is aan je bestelling*.

Neem hiervoor binnen de drie dagen na het ontvangen van je bestelling contact op met jewelry@scorpios.be zodat wij je kunnen informeren over de verschillende stappen. 

*Verkeerde juwelen ontvangen, beschadigde juwelen ontvangen

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, Scorpios Jewelry - jewelry@scorpios.be, via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

 

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

 

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De kosten van de terugzending zijn voor uw rekening. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

Store Policies: Store Policies
bottom of page