Wat is 925 Sterling Zilver ?

Een heel groot deel van onze juwelen zijn gemaakt van 925 Sterling Zilver. Dit is een sterk materiaal van hoogwaardige kwaliteit en gaat heel lang mee.


Ontdek de volledige Sterling Silver collectie hier.


Zilver is een heel zacht materiaal. Daarom is puur zilver eigenlijk te zacht voor het produceren van juwelen. Om ervoor te zorgen dat het materiaal sterk genoeg is wordt er wat andere metalen toegevoegd. Zo ontstaat er eigenlijk een mix van de twee materialen : 'Sterling Silver'. Vaak spreekt men ook van 925 Sterling Zilver, wat staat voor de verhouding van 92.5% puur zilver en 7.5% overige stalen metalen, wat vaak koper is.


Hoe Sterling Zilver verzorgen?

Zilveren juwelen kunnen na een lange tijd wat donker uitslaan. Dit is volkomen normaal en natuurlijk en gemakkelijk terug schoon te krijgen. Je kan dit doen op verschillende manieren.


Zilveren juwelen schoonmaken met zilverpoets

Je kan zilverpoets gemakkelijk online bestellen. Dit product gebruik je op een schone zachte doek om zo je zilveren sieraden schoon te maken.


Zilveren sieraden schoonmaken en doen opblinken met tandpasta

Gebruik een nieuwe zachte tandenborstel en wrijf je oorbel schoon met tandpasta. Gebruik vervolgens een schone droge doek en je oorbel of ketting glanst weer helemaal!


Your jewelry will thank you ! ;-)


Ontdek hier al onze Sterling Zilver oorbellen.

7 keer bekeken0 reacties