About Us

scorpios.PNG

Wie zijn de founders?

Scorpios is opgericht door Lena en Lucie, twee zussen met een grote passie en liefde voor juwelen en trends/fashion. Ze droomden er al jaren van om hun eigen onderneming/webshop op te richten. Dit jaar zetten ze de stap en lanceerden ze hun allereerste collectie!

Over scorpios

De collecties van Scorpios staan voor kwalitatieve juwelen die klasse/luxe uitstralen, en tegelijk betaalbaar zijn. Want eerlijk is eerlijk, een hele verzameling aan kwaliteitsvolle betaalbare juwelen waarmee je eindeloos kan combineren is zóveel leuker dan het hebben van enkele heel dure sieraden. Daarnaast is ook een deel van de collectie met de hand gemaakt. 

Of je nu een 'bad ass chick' bent of eerder een romantic Parisienne, bij Scorpios vind je zowel klassieke als stoerdere oorbellen en piercings. Van subtiele, kleine piercings tot statement oorbellen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wist je trouwens dat de zussen per collectie een uitgebreid moodboard creëren, geïnspireerd op de vele reizen die ze samen maken? Van idyllische eilanden en gezellige strandbars in Mykonos tot cosy drukke Barcelonese winkelstraatjes, je ziet de dreamy vacation vibes terugkomen in hun collecties. ☼

Enjoy!

Liefs,

Lena & Lucie

♡♡♡♡♡♡♡♡